Privatleie

Finansiering og forsikring fra Toyota Financial Services

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Vår dyktige stab jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg eller din bedrift den beste finansielle løsningen ved kjøp eller leasing av bil.

Når du velger en ny eller brukt bil fra din Toyota-forhandler, kan vi skilte med ulike finansieringsalternativer, alt fra vanlig billån til langtidsleie. Du får også mulighet til å velge en skreddersydd forsikring fra Toyota Financial Services, levert i samarbeid med Gjensidige. Bilforsikringen har meget god dekning og sikrer et trygt bilhold.

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud, kan du ta kontakt med oss eller din nærmeste Toyota-forhandler. Velkommen til Toyota Financial Services-familien, der kvalitet og kundetilfredshet alltid sitter i førersetet!

Ung

Drømmen om en ny bil stod høyt på lista for bussjåfør-lærling Magnus Bremseth Kvernland. Løsningen ble leasing fra Toyota Financial Services.

Familie

Full kontroll på utgiftene, miljøvennlig bilkjøring og en ny bil hvert tredje år. Familien på fire fra Eidsvoll har lagt planene om å kjøpe bil på hylla.

Voksen

Olav Hilde har vært en Toyota-mann siden 1973, og leaser nå sin andre RAV4 Hybrid. Finn ut mer om hvorfor han og kona velger å lease bil fra Toyota.

Privatleasing

  • Det er ikke umulig å endre leasing-kontrakten din. Hvis bilbehovet ditt endrer seg i løpet av perioden, kan Toyota være behjelpelig med å endre både kilometerstand og oppgradere bilmodell.
  • Det dukker sjeldent opp uforutsette kostnader når du leverer tilbake bilen. Så lenge du følger opp service og normalt vedlikehold, slipper du uventede regninger.
  • Det er ikke alltid det lønner seg å eie. Med privatleasing slipper du å ta hensyn til salg av bilen, endring i avgifter og eventuelle teknologiske nyvinninger som påvirker bilens verdi over tid.

Derfor bør du lease bil med PrivatLeie fra Toyota Financial Services

Leasing av bil er veien til et enkelt, forutsigbart og gjeldsfritt bilhold. Her gir vi deg alt du trenger å vite om privatleasing tilpasset dine behov. Bli en av våre mange fornøyde leasingkunder med Privatleie.

Les mer

Leasing av bil - de 13 vanligste spørsmålene om PrivatLeie

 

Vurderer du å lease bil? PrivatLeie er for mange veien til et enkelt og forutsigbart bilhold. Her gir vi deg svaret på 13 spørsmål vi ofte får i forbindelse med leasing av bil.

Les mer

Så enkelt er privatleasing av din Toyota-bil

Privatleasing er enkelt, trygt og forutsigbart.Slik inngår du en leasingavtale:

  • Kontakt oss via nettsiden, telefon eller besøk din lokale Toyota forhandler.
  • Velg din bilmodell, ekstrautstyr og lengde på leieforholdet. Typisk leieperiode er 3 år, men dette velger du etter ditt behov.
  • Du kan selv styre hvor høy månedsleien blir, basert på hvor mye du legger inn som oppstartsleie. Høyere innskudd, gir lavere månedsleie.
  • Når dette er unnagjort disponerer du bilen som din egen.

Dette skjer ved overlevering etter endt leasingperiode:

  • Du slipper å ta hensyn til salg av bilen når leasingperioden er over.
  • Du og din forhandler tar en gjennomgang av bilen.
  • Det er ingen skjulte kostnader når du leverer tilbake bilen til Toyota. Er bilen i normalstand og kilometerstand er opprettholdt i henhold til leieavtalen betaler du ingenting.